Openingstijden

De assistenten, praktijkondersteuners en huisartsen zijn elke werkdag aanwezig van 08.00 tot 17.00 uur. Tussen 12:00 en 12:30 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar i.v.m. intern overleg. Voor een plek op het spreekuur maakt u vooraf een afspraak via MijnSAG(-app) of telefonisch via de assistent.

Annuleer op tijd uw afspraak!

Heeft u een afspraak, maar kunt u niet komen? Zeg dan minimaal 24 uur van tevoren af. Wij hebben een drukke praktijk. Op tijd annuleren zorgt ervoor dat we een andere patiënt op dat tijdstip kunnen helpen. Laat het ons altijd weten als u niet kunt komen, óók als dit kort van tevoren is!

Let op: bij de eerste keer ‘no show’ sturen wij u een herinnering of geven wij een waarschuwing. Echter bij elke volgende keer dat u zonder bericht niet naar uw afspraak komt, zijn wij genoodzaakt daarvoor kosten in rekening te brengen. Deze kosten moeten binnen 30 dagen zijn voldaan.

Annuleer daarom op tijd!

Bereikbaarheid

Naast het spreekuur, kan het contact met de huisarts ook telefonisch, via videobellen en via MijnSAG(-app). Via MijnSAG(-app) kunt u op elk gewenst moment een afspraak maken of afzeggen, herhaalrecept aanvragen, vragen en foto’s insturen, onderzoeksuitslagen bekijken of uw medisch dossier inzien.

Spreekuur

Een afspraak in de huisartsenpraktijk is altijd tijdens het spreekuur van de zorgverlener. De spreekuurdagen/tijden verschillen per zorgverlener.

Huisbezoek

Als u niet in staat bent naar onze praktijk te komen, maar wel fysiek gezien dient te worden, kan de zorgverlener op huisbezoek komen. U stemt dit altijd van tevoren af met de doktersassistent.

Telefonisch consult

Een telefonische afspraak is geschikt voor overleg, of het bespreken van medische klachten die niet direct fysiek gezien hoeven te worden.

Videoconsult

Beeldbellen via een beveiligde omgeving biedt uitkomst wanneer een afspraak in de huisartsenpraktijk minder goed in uw planning past.

MijnSAG-app

Met de MijnSAG-app kunt u op elk gewenst moment zelf een afspraak inplannen, herhaalrecept aanvragen, vragen of foto’s insturen, uw medisch dossier inzien en onderzoeksuitslagen bekijken. Snel, veilig en gemakkelijk.

Email

Let op: ons algemene emailadres is niét voor het maken of afzeggen van afspraken en niét voor medisch inhoudelijke vragen, daarvoor is de MijnSAG-app. Wel voor algemene vragen. Zie bij Contact.